NOĆNI DOŽIVLJAJ VELIKOG TABORA

Produženi vikend zahtjeva produženo radno vrijeme i dodatne sadržaje! Sigurno ste se pitali kako je boraviti u Velikom Taboru noću, kad padne mrak. Stoga smo u subotu, 20. lipnja, odlučili produljiti radno vrijeme Muzeja do 22 sata! Naravno, za sve naše posjetitelje pripremili smo i dodatni program koji započinje u 19 sati s radionicom „Mala škola ljekovitog bilja“ namijenjenoj svim dobnim skupinama u trajanju od sat vremena. Nakon radionice posjetitelji će moći razgledati dvorac i izložbe u organiziranom kostimiranom stručnom vodstvu, a u 21:30 na monumentalnim velikotaborskim zidinama bit će projiciran video-mapping „Legenda o Veroniki Desinićkoj“.

Kostimirano stručno vodstvo i radionica su besplatni za sve posjetitelje, a ulaznice se naplaćuju prema redovnom cjeniku.

Radujemo se vašem dolasku!

*Video-mapping “Legenda o Veroniki Desinićkoj” je izrađen u sklopu projekta LIVING CASTLES / Mreža „živih“ dvoraca kao oblika održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa, a provodi se u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija- Hrvatska 2014-2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.