Novosti i najave

Međunarodne radionice klasične glazbe u Dvoru Veliki Tabor

08. srpnja, 2022.

U sklopu manifestacije "Veronikafest" u Desiniću, od 01. do 05. rujna 2022. u Dvoru Veliki Tabor održat će se radionice klasične glazbe koje će voditi profesori iz Hrvatske i Slovenije. Riječ je o radionicama trube (prof. Krunoslav Zver), klarineta (prof. Alen Kundih), flaute (prof. Karolina Šantl Zupan), saksofona (prof. Aljoša Mutić), trombona (prof. Mario Šincek), roga (prof. Viktor Kirčenkov), gitare (prof. Tomislav Vukšić) i pjevanja (prof. Elena Hryazyeva Ciglenjak).

Radionice su namijenjene polaznicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, te akademija, kao i samoukim glazbenicima. Obzirom da će nastava biti individualna, godine naobrazbe i dob polaznika nisu ograničeni. Ciljevi radionica su usavršavanje postojećih i stjecanje novih glazbenih umijeća, kao i druženje uz glazbu s kolegama i profesorima.

U tijeku radionica organizirat će se i rad u skupini instrumentalista koji će ujedno biti i priprema za završni koncert.

Tako će polaznici radionica u predivnom ambijentu dvorca i čarobnom okruženju Hrvatskog zagorja aktivno provesti dio godišnjeg odmora.

Glazbene radionice klasične glazbe u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću realiziraju se u suradnji s Glazbenom školom Pregrada.

čitaj više

TABOR FILM FESTIVAL

04. srpnja, 2022.

20. Tabor Film Festival

07. – 10.07.2022.

Dvor Veliki Tabor, Desinić

Obljetničko izdanje Tabor Film Festivala održava se od 7. do 10. srpnja, a uz glavni natjecateljski filmski program organizatori su i ove godine pripremili mnoštvo popratnih programa za ljubitelje filma i glazbe.

https://taborfilmfestival.com/

https://www.facebook.com/TaborFilmFestival/

čitaj više

ROMANCA O TRI LJUBAVI

23. lipnja, 2022.

15. GFUK I PO ZAGORJU - ljetno izdanje

Petak, 24. lipnja 2022., u 20 sati u atriju Dvora Veliki Tabor, Desinić

Max teatar, Zaprešić: Antun Šoljan ROMANCA O TRI LJUBAVI

režija: Marina Kostelac

igraju: Helena Minić Matanić, Amar Bukvić, Marina Kostelac i Pero Juričić

Ulaz je besplatan!

Dobro došli!www.gfuk.hr

http://www.maxteatar.hr/page45.html

čitaj više