Novosti i najave

BESPLATNE EDUKATIVNO-ZABAVNE RADIONICE

12. lipnja, 2020.

Tijekom produženog vikenda, u nedjelju i ponedjeljak (21. i 22. lipnja) u Dvoru Veliki Tabor održat će se edukativno-zabavne radionice za sve dobne skupine! Oba dana, u terminu od 12 do 13 sati organizirat će se radionica „Potraga za zagonetnim predmetom“, a od 15 do 16 sati „Slagalica Meluzina“ koja će biti izazov za sve polaznike radionice! Navedene radionice besplatne su za sve posjetitelje, a ulaznice se naplaćuju prema redovnom cjeniku.

Opise radionica potražite na: https://www.veliki-tabor.hr/edukativne-radionice

Radujemo se vašem dolasku!

čitaj više

NOĆNI DOŽIVLJAJ VELIKOG TABORA

10. lipnja, 2020.

Produženi vikend zahtjeva produženo radno vrijeme i dodatne sadržaje! Sigurno ste se pitali kako je boraviti u Velikom Taboru noću, kad padne mrak. Stoga smo u subotu, 20. lipnja, odlučili produljiti radno vrijeme Muzeja do 22 sata! Naravno, za sve naše posjetitelje pripremili smo i dodatni program koji započinje u 19 sati s radionicom „Mala škola ljekovitog bilja“ namijenjenoj svim dobnim skupinama u trajanju od sat vremena. Nakon radionice posjetitelji će moći razgledati dvorac i izložbe u organiziranom kostimiranom stručnom vodstvu, a u 21:30 na monumentalnim velikotaborskim zidinama bit će projiciran video-mapping „Legenda o Veroniki Desinićkoj“.

Kostimirano stručno vodstvo i radionica su besplatni za sve posjetitelje, a ulaznice se naplaćuju prema redovnom cjeniku.

Radujemo se vašem dolasku!

čitaj više

NOVE EDUKATIVNE RADIONICE

03. lipnja, 2020.

Od danas Dvor Veliki Tabor u ponudi ima tri nove edukativne radionice (Mala škola ljekovitog bilja, Živjela žlica!, Potraga za zagonetnim predmetom) namijenjene svim uzrastima!

Više o novim edukativnim radionicama saznajte na http://www.veliki-tabor.hr/edukativne-radionice

čitaj više